Hoe kiezen ?

Maaltijdcheques aanvragen

Als u maaltijdcheques wilt aanvragen om uw werknemers op een fiscaal interessante manier een loonsverhoging aan te bieden dan heeft u zeker de juiste beslissing genomen. Maaltijdcheques aanvragen biedt namelijk tal van voordelen en dat voor zowel u als werkgever als voor uw werknemers.

lire plus »
maaltijdcheques aanvragen
admin

Maaltijdcheques bestellen

Wilt u uw werknemers een loonsverhoging toekennen die zowel voor hen als voor u interessant is, dan kunt u dat doen in de vorm van maaltijdcheques. Maaltijdcheques bestellen gebeurt al door heel veel bedrijven omdat er zo veel voordelen, zowel voor de werkgever als de werknemer, aan verbonden zijn. U hoeft er namelijk geen RSZ of personenbelasting op te betalen en u kunt als werkgever zelf de nominale waarde van de cheques bepalen. Door hen maaltijdcheques aan te bieden kunt u bovendien uw werknemers extra motiveren.

lire plus »

Maaltijdcheques: hoe een keuze maken?

Maaltijdcheques werden ooit ingevoerd als compensatie voor werknemers die geen toegang hadden tot een bedrijfsrestaurant. Vandaag zijn maaltijdcheques een extralegaal voordeel dat uitzonderlijk populair is in België. Ongeveer 80% van de Belgische werkgevers geeft maaltijdcheques aan zijn personeel, ongeveer 40% van de werknemers krijgt maaltijdcheques en 4% van het totale beloningspakket bestaat uit maaltijdcheques. Maaltijdcheques zijn dan ook beschikbaar voor bedrijven uit alle sectoren en van elke omvang, mits er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een maaltijdcheques ?